Gratis E-bog om overspisning

 

Har du ofte følelsen af, at det er maden, der har magten over dig, og ikke omvendt? At uanset hvor meget du kæmper for at kontrollere dit madindtag, så ender du alligevel bare med at falde i og gå amok i alle de ting, som du ellers havde forsøgt så hårdt at holde dig væk fra – typisk med vægtøgning som resultat? Så tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min splinternye E-bog De 3 typiske grunde til overspisning sendt direkte til din indbakke helt gratis. I E-bogen får du en introduktion til de mest udbredte årsager til, at du mister kontrollen over din spisning og ender med at overspise samt et par gode råd til, hvordan du allerede i dag kan blive bedre til at håndtere dem. 

Foruden E-bogen får du også en lang række supplerende redskaber tilsendt samt en rabatkode, som du kan bruge til at spare hele 500 kr. på enten mit onlineforløb eller en af mine individuelle forløbspakker. Alt dette koster kun dit navn og din emailadresse – og du kan selvfølgelig framelde dig når som helst!

Anne Skjærbæk vil gerne benytte dit navn og e-mail til at sende dig sit nyhedsbrev. Derfor bedes du om at give dit samtykke til dette ved afkrydsning herunder.

Du kan til en hver tid trække dit samtykke tilbage enten ved at klikke på "Afmeld" nederst i et nyhedsbrev eller ved at sende en mail til kontakt@anneskjaerbaek.dk. Du kan læse min persondatapolitik HER.

Kontakt

Har du nogle spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvorvidt forløb hos mig er den rigtige løsning for dig? Så book en tid til en gratis, 15-minutters afklaringssamtale over telefonen, eller kontakt mig igennem kontaktformularen nedenfor og få en uforpligtende snak om dig og din situation.

Anne Skjærbæk
Skejbytoften 161A
8200 Aarhus N

kontakt@anneskjaerbaek.dk

Copyright © 2018 Anne Skjærbæk | Skejbytoften 161A | 8200 Aarhus N | kontakt@anneskjaerbaek.dk | Handelsbetingelser