Velkommen til Det Vægtneutrale Hjørne

 

Er du én af dem, der har gået og ærgret dig over, at der ikke findes en podcast på dansk, der sætter fokus på emner som vægtneutral sundhed, intuitiv spisning og kropsaccept? Så har vi en rigtig god nyhed til dig!

Det Vægtneutrale Hjørne med Anne Skjærbæk og Karin Gonzalez er nemlig Danmarks allerførste vægtneutrale podcast! I denne podcast kommer vi til at snakke om sundhed ud fra et vægtneutralt perspektiv. Vi kommer til at gå i dybden med, hvad den vægtneutrale tilgang til sundhed egentlig er, hvorfor din vægt ikke er en indikator for din sundhedstilstand, og hvordan du kan hjælpe enten dig selv eller dine klienter med at forbedre deres sundhedstilstand uden at fokusere på vægt og vægttab.

I dette korte introduktionsafsnit kommer vi bl.a. ind på:

  • Hvorfor vi mener, at der mangler en podcast på dansk, der handler om vægtneutral sundhed, intuitiv spisning og kropsaccept
  • Hvem vi er, hvordan vi mødte hinanden, og hvordan vi hver især faldt over den vægtneutrale tilgang til sundhed
  • Hvad du kan forvente af de kommende afsnit af denne podcast

Vi håber selvfølgelig, at du har lyst til at lytte med. Og er du allerede nu interesseret i at læse mere om den vægtneutrale tilgang til sundhed, så kan du gøre det på vores hjemmeside www.vaegtneutralsundhed.dk. Du er også mere end velkommen til at følge vores facebookside Vægtneutral Sundhed eller vores instagramside @vaegtneutralsundhed

Har du lyst til at støtte vores arbejde med podcasten kan du desuden gøre det med et fast beløb per afsnit på www.10er.dk. Pengene går ubeskåret til at holde podcasten ved lige, og vi sætter pris på ethvert bidrag!

Kærlig hilsen
Anne & Karin