Drop slankekuren og få et
naturligt forhold til mad

Har du efterhånden været på så mange slankekure og/eller forsøgt at efterleve så mange forskellige regler for enten hvad, hvor meget eller hvornår du skal spise, at du ikke længere ved, hvordan man spiser normalt?

Starter du dagen ud med gode intentioner og tanker som “I dag holder jeg mig til planen!“, men så ender du alligevel med at falde i om eftermiddagen eller om aftenen?

Til dette foredrag får du svaret på, hvorfor slankekure ikke virker, og hvad du skal gøre i stedet for, hvis du ønsker at få et mere naturligt og afslappet forhold til mad.
 

Det siger tidligere deltagere


“Virkelig gode foredrag med en masse brugbar viden og redskaber. Anden gang jeg har været til et foredrag ved Anne og helt bestemt ikke sidste gang. Foredragene giver virkelig noget at tænke over og man får øjnene op for at man ikke er alene i verden omkring er forstyrrer og anstrengt forhold til mad.”

Pernille, foredragsdeltager

“Det var super godt og inspirerende. Du gør det godt – og jeg sidder her og snuser til min mad!”

Marlene, foredragsdeltager

“Godt foredrag, som virkelig fik tankerne i gang angående mine spisevaner mm.”

Camilla, foredragsdeltager

“Jeg mødte Anne på et af hendes foredrag, hvor hun fremlagde sin viden om intuitiv spisning meget elegant og inspirerende. Jeg er selv uddannet psykolog og har beskæftiget mig med emner relateret til forstyrret spisning og kropsidealer i en samtid, hvor sundhed fylder utrolig meget. Grundet Annes indgående kendskab og dygtige argumentation for intuitiv spisning, påbegyndte vi et samarbejde og en løbende dialog om Annes praksis, som jeg billiger og støtter hende 100% i udviklingen af. Anne er yderst sympatisk, og hendes kompetente tilgang til spisning er for mig at se et af tidens mest fornuftige bud på håndteringen af svære udfordringer, som lander mellem to stole af regulær patologi og kollektiv sundsheds- og kropsbesættelse. Annes metoder og hårde arbejde med uddannelse og løbende kvalificering af feltet vil, i min optik, kun vinde mere og mere frem i modreaktionen; #dropslankekuren!”

Josefine, foredragsdeltager

Kontakt

Leder du efter én til at holde foredrag/workshop om forstyrret spisning og/eller hvordan man får et naturligt forhold til mad? Så kontakt mig igennem formularen nedenfor og få en gratis, uforpligtende snak om, hvad der kunne være relevant for dig/din virksomhed.

Anne Skjærbæk
Skejbytoften 161A
8200 Aarhus N

kontakt@anneskjaerbaek.dk

Copyright © 2018 Anne Skjærbæk | Skejbytoften 161A | 8200 Aarhus N | kontakt@anneskjaerbaek.dk | Handelsbetingelser