Min tilgang

Er du efterhånden godt træt af slankekure, yoyo-vægt og følelsen af konstant at falde i og ende med at overspise?

Så er du kommet til det helt rigtige sted! Mit navn er Anne Skjærbæk, og jeg er vægtneutral behandler med speciale i forstyrret spisning, selvkritik og lavt selvværd. Jeg hjælper mennesker, der kæmper med yoyo-vægt, overspisning, madstress og kronisk dårlig samvittighed, med at give slip på madens magt én gang for alle, så de i stedet kan få et mere naturligt og afslappet forhold til ikke kun mad men også dem selv og deres krop – og jeg kan også hjælpe dig!

Vægtneutral sundhed

Jeg arbejder med udgangspunkt i den vægtneutrale tilgang til sundhed, hvilket vil sige, at du hos mig aldrig vil opleve at blive hverken vejet eller målt. Hos mig er det nemlig ikke din vægt, men derimod dit forhold til mad, dig selv og din krop – samt hvordan dette forhold påvirker dig – der er i fokus.

I et forløb hos mig, vil du derfor primært stifte bekendtskab med redskaber fra kognitiv adfærdsterapi (herunder compassionfokuseret terapi) og intuitiv spisning, der alle er evidensbaserede tilgange med det formål at hjælpe dig med at få et mere naturligt og afslappet forhold til mad, dig selv og din krop. 

Redskaberne fra kognitiv adfærdsterapi bruger jeg til at hjælpe dig med at forstå sammenhængen mellem dine tanker, følelser, kropslige reaktioner og handlinger i de situationer, hvor du ofte ender med at spise enten for meget eller noget “forkert” – samt at ændre på de uhensigtsmæssige tanke- og adfærdsmønstre, der lige nu er med til at fastholde dig i et anstrengt eller forstyrret forhold til mad, krop og vægt. 

Redskaberne fra intuitiv spisning bruger jeg til at hjælpe dig med at blive bedre til at lytte til din krop og dens signaler, så du på sigt kan blive i stand til at spise på baggrund af indre signaler, herunder sult, mæthed og nydelse, i stedet for at lade din spisning være styret af ydre omstændigheder, såsom regler og restriktioner.

Er du i tvivl om, hvorvidt et forløb hos mig er den rigtige løsning for dig, så husk at du altid er velkommen til at kontakte mig for en gratis, uforpligtende snak om dig og din situation. Det gør du ved at sende mig en mail på kontakt@anneskjaerbaek.dk eller udfylde kontaktformularen i bunden af siden.

Kærlig hilsen
Anne Skjærbæk

 

Mit navn er Anne Skjærbæk, og jeg hjælper mennesker, der kæmper med yoyo-vægt, overspisning, madstress og kronisk dårlig samvittighed, med at give slip på madens magt én gang for alle, så de i stedet kan få et mere naturligt og afslappet forhold til ikke kun mad men også dem selv og deres krop – og jeg kan også hjælpe dig!

Uddannelse

Kandidat i psykologi
Aarhus Universitet  (2019-)

2-årig uddannelse i kognitiv adfærdsterapi
Kognitiv Terapi Center Aarhus (2018-2019)

Professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i sundhedsfremme, forebyggelse og formidling
VIA University College (2014-2019)

Certified Intuitive Eating Counselor
The Original Intuitive Eating Pros® (2018)

OverspisningsCoach
VaneCoahh IVS (2016)

VaneCoach
VaneCoach IVS (2016)

Bachelor i psykologi
Aarhus Universitet (2010-2013)

Erhvervserfaring

Vægtneutral behandler med speciale i
forstyrret spisning, selvkritik og lavt selvværd
Anne Skjærbæk (2016-)

Lokalkoordinator for Unge På Vej/mindU
Det Sociale Netværk  (2019-)

Frivillig rådgiver
Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade (2018-2019)

Studenterunderviser i ernæring
Ernæring og sundhed, VIA University College (2018)

Underviser i ernæring og coaching
Personlig træner-uddannelsen, HealthLab (2017-2018)

Underviser i coaching og socialpsykologi
VaneCoach-uddannelsen, VaneCoach IVS (2016-2017)

Psykologilærer
VUC Djursland (2013-2014)

 

Kontakt

Har du nogle spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvorvidt et forløb hos mig er den rigtige løsning for dig? kontakt mig igennem kontaktformularen og få en gratis, uforpligtende snak og dig og din situation!

Anne Skjærbæk
Skejbytoften 161A
8200 Aarhus N

kontakt@anneskjaerbaek.dk

Copyright © 2018 Anne Skjærbæk | Skejbytoften 161A | 8200 Aarhus N | kontakt@anneskjaerbaek.dk | Handelsbetingelser