Er du træt af at kæmpe en daglig kamp mod maden?

Fylder tanker om mad, krop eller vægt for meget for dig, og er du efterhånden godt træt af at kæmpe en daglig kamp mod maden?


Så kontakt mig og få en
uforpligtende snak om dig og din situation
– herunder hvordan jeg kan hjælpe dig bedst muligt.

Individuelt forløb

Få et individuelt forløb, der er tilpasset specifikt til dig og dine behov. Du får konkrete redskaber til at arbejde med dit forhold til mad, samt personlig støtte og sparring.

Onlineforløb

Tag mit onlineforløb og lær hvordan du giver slip på madens magt én gang for alle, så du i stedet får et mere naturligt og afslappet forhold til mad, dig selv og din krop.  

Foredrag

Kom til et af mine foredrag og bliv klogere på, hvordan man udvikler et forstyrret forhold til mad – samt hvad du selv kan gøre for at få et mere naturligt og afslappet forhold til mad.

Om mig

Mit navn er Anne Skjærbæk, og jeg er kognitiv terapeut og coach med speciale i forstyrret spisning, selvkritik og lavt selvværd. Jeg hjælper kvinder, der kæmper med madstress, overspisning og konstante bekymringer omkring mad, krop og vægt, med at give slip på madens magt, så de i stedet kan få et mere naturligt og afslappet forhold til ikke kun mad men også dem selv og deres krop.

Jeg har valgt at arbejde med netop det her felt, fordi jeg ved alt om, hvordan det er, når det føles som om maden har taget magten over én. Jeg har selv haft et forstyrret forhold til mad i omkring 8 år af mit og er gået glip af det meste af min ungdom, fordi mit hoved var fyldt til randen med bekymringer om min mad, min krop og min vægt.

I dag har jeg dog et fuldstændig naturligt og afslappet forhold til mad og har viet mit liv til at hjælpe andre med at opnå det samme – og jeg kan også hjælpe dig!

 

Gratis E-bog om overspisning

 

Har du ofte følelsen af, at det er maden, der har magten over dig, og ikke omvendt? At uanset hvor meget du kæmper for at kontrollere dit madindtag, så ender du alligevel bare med at falde i og gå amok i alle de ting, som du ellers havde forsøgt så hårdt at holde dig væk fra – typisk med vægtøgning som resultat?

Så tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min splinternye E-bog De 3 typiske grunde til overspisning sendt direkte til din indbakke helt gratis. I E-bogen får du en introduktion til de mest udbredte årsager til, at du mister kontrollen over din spisning og ender med at overspise samt et par gode råd til, hvordan du allerede i dag kan blive bedre til at håndtere dem.

Foruden E-bogen får du også en lang række supplerende redskaber tilsendt samt en rabatkode, som du kan bruge til at spare 20% på enten mit onlineforløb eller en individuel opstartssamtale. Alt dette koster kun dit navn og din emailadresse – og du kan selvfølgelig framelde dig når som helst!

Det siges der om mig


“Anne er mega skarp og super dygtig til det hun laver. Hun er som den første i Danmark uddannet indenfor intuitiv spisning og hun kan virkelig sit kram. Som ernæringsfaglig selv, kan jeg 100% stå indenfor Annes faglighed og det hun står for. Udover at være faglig dygtig, er hun også en empatisk, lyttende og helt igennem sød person. Hvis man på nogen måde kæmper med/mod maden, kan jeg kun anbefale Anne. Kæmpe thumbs up herfra!”

Karin, PB i Global Nutrition and Health

“Jeg kan til enhver tid anbefale Anne eller en anden, der arbejder med kognitiv terapi.  Jeg tror, at det er vigtigt at forstå, hvorfor spiseforstyrrelsen eller det anstrengte forhold til mad er kommet, og hvordan man kan arbejde med det. Jeg har selv gået ved Anne og for første gang begynder jeg at få et mere afslappet forhold til mad.”

Helle, tidligere klient

“Jeg takker dig mange gange Anne! Jeg er ovenud lykkelig for, at jeg selv valgte at bruge penge på at få det bedre end at tage imod den hjælp det offentlige kunne give mig. Disse penge har været guld værd for mig og de bedste penge jeg har brugt på mig selv. Endelig har jeg fået mit liv tilbage, og jeg begynder at kunne se lyst forende at tunnelen. Endnu engang tak for din kæmpe hjælp, uden dig havde jeg ikke stået her på den anden side i dag, og være så tæt på målet.”

Pernille, nuværende klient

“Mange tak fordi der findes sådan nogen som dig, der give en håbet og troen tilbage på at vi kan blive raske og få et normalt forhold til mad. Uden din hjælp var jeg ikke nået så langt som jeg er. Af hjertet tak Anne for du hjalp mig da jeg selv valgte, at stoppe samarbejdet med psykiatrien da det ikke gav nogen fremskridt.”

Pernille, nuværende klient

“Anne er en af de mest kompetente vejledere jeg nogensinde har stødt på. Hun er hamrende dygtig, har styr på sine ting, har en mission om at fjerne stress og bekymring og hjælper så mange mennesker! Jeg vil til enhver tid anbefale dig et forløb vanecoaching hos hende, der er en grund til hun har venteliste! Anne you rock!”

Katrine, PB i Ernæring og Sundhed

 “Jeg har selv deltaget i et forløb med Anne som min vanecoach, og jeg er mere en positiv overrasket. Jeg har igennem tiden været med på andre forløb med fokus på kost og træning, men der hvor dette forløb adskiller sig er, at den viden og de teknikker jeg har lært her, vil vare ved livet igennem. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Anne bruger sin viden indenfor psykologi til at tage fat på noget mere grundlæggende, og kan de dårlige vaner først blive tydligere og ændres ved, så kommer resten mere af sig selv. Jeg kan klart anbefale et forløb med Anne som coach hvis man ønsker at bryde de dårlige vaner for livet!”

Trine, tidligere klient

Kontakt

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvorvidt et forløb hos mig er den rigtige løsning for dig? Så kontakt mig igennem kontaktformularen nedenfor og få en uforpligtende snak om dig og din situation.

Anne Skjærbæk
Skejbytoften 161A
8200 Aarhus N

kontakt@anneskjaerbaek.dk

Copyright © 2018 Anne Skjærbæk | Skejbytoften 161A | 8200 Aarhus N | kontakt@anneskjaerbaek.dk | Handelsbetingelser