Handelsbetingelser

1. Generelle oplysninger

Anne Skjærbæk
v/Anne Christine Skjærbæk Christensen
Skejbytoften 161A
8200 Aarhus N

CVR-nr: 37983101
Email: kontakt@anneskjaerbaek.dk
Tlf: 42 70 98 23

 

2. Priser og ydelser

Anne Skjærbæk tilbyder både individuelle forløb, onlineforløb og foredrag. Prisen for de pågældende produkter følger til enhver tid den pris, der fremgår af hjemmesiden på tidspunktet for købet. Er du studerende eller ledig, har du mulighed for at få 10% i rabat på individuelle sessioner. For at benytte dig af rabatten skal du fremsende dokumentation for, at du er studerende/ledig, og så trækker jeg 10% fra den faktura, jeg sender dig. Vær opmærksom på, at rabatten ikke kan kombineres med andre rabatter. Alle beløb er oplyst i DKK  Danske kroner og er ekskl. moms.

 

3. Betaling

Alle forløb og foredrag er som udgangspunkt forudbetalte og betales via faktura, som du modtager inden for 24 timer fra det tidspunkt, hvor du har udfyldt formularen på hjemmesiden. Betalingen sker til følgende konto (med angivelse af fakturanummeret):

Bank: Danske Bank
Reg. nr: 3409
Konto nr.: 12163258

Betalingsfristen ligger som udgangspunkt 7 dage efter fakturaen er udstedt med mindre andet er angivet på fakturaen. Overskrides denne frist tilskrives der renter på 0,70%, pr. påbegyndt måned, samt et gebyr på 100,00 DKK.  

 

4. Afbud

Hvis du er forhindret i at deltage i en af de planlagte sessioner, skal du huske at melde afbud i god tid. Har du booket en tid til en individuel session (enten fysisk eller over skype) igenne online booking, har du mulighed for at melde afbud på linket i bunden af den bekræftelsesmail, som du modtog, da du bookede tiden. Dette kan gøres helt frem til 12 timer før, sessionen skulle have fundet sted. Har du brug for at melde afbud senere end dette tidspunkt, så skal du gøre det direkte til Anne Skjærbæk på kontakt@anneskjaerbaek.dk. Vær dog opmærksom på, at hvis der meldes afbud senere end kl. 8.00 på den pågældende dag, så betales der fuld pris for sessionen.

Anne Skjærbæk har ret til at ændre/aflyse tidspunktet for sessionen helt frem til 2 timer før sessionen skulle have fundet sted. I så fald vil du naturligvis blive underrettet om det på både mail og SMS (såfremt du har oplyst dit nummer), og du vil få erstattet tiden med en ny aftale uden beregning. 

 

5. Fortrydelse og refundering

Jævnfør købeloven har du 14 dages fortrydelsesret på produkter købt igennem min hjemmeside, så længe produktet endnu ikke er taget i brug (med undtagelse af foredrag, hvor der ingen fortrydelses- eller refunderingsret er). Onlineforløbet opfattes som værende taget i brug med det samme, du har modtaget velkomstmailen med praktiske informationer, mens en individuel forløbspakke opfattes som værende taget i brug, når den første session er afholdt. 

Der er ingen refunderingsret er på overskydende sessioner i en forløbspakke. Du kan dog  altid gemme resterende samtaler til senere brug eller vælge at give dem videre til en anden, såfremt du blot informerer om det. Vær dog opmærksom på, at sessionerne i en forløbspakke har begrænset holdbarhed. Sessionerne i et miniforløb (3 sessioner) skal være afholdt inden for 6 måneder fra købsdatoen, mens sessionerne i et standardforløb (6 sessioner) og et fuldt forløb (9 sessioner) skal være afholdt inden for 12 måneder. Er sessionerne købt i forbindelse med onlineforløbet, skal de være afholdt inden for 6 måneder, hvis der er tale om 1 session, og inden for 12 måneder, hvis der er tale om 3 sessioner. 

Ved køb af onlineforløb tilbydes der desuden fuld tilfredshedsgaranti, forstået på den måde, at såfremt du efter endt forløb ikke er tilfreds med forløbet, så får du alle pengene retur. For at benytte dig at tilfredshedsgarantien kræver det dog, at du har lyttet til samtlige lydfiler og udfyldt samtlige arbejdsark. Begge dele skal fremsendes til Anne Skjærbæk på kontakt@anneskjaerbaek.dk sammen med registrerings- og kontooplysninger, og så vil pengene blive refunderet.

 

6. Rettigheder

Alle produkter, der er skabt af Anne Skjærbæk, er omfattet af loven om ophavsret. Ved køb af et onlineforløb, et individuelt forløb eller en foredragsbillet opnås udelukkende rettigheder til at benytte de udleverede materialer til personligt brug, og du må derfor hverken gratis eller mod betaling dele, udlåne, kopiere, sælge eller på andre måder videregive materialet til andre. Det er heller ikke tilladt at bruge materialet til undervisningsbrug. 

 

Kontakt

Har du nogle spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvorvidt et forløb hos mig er den rigtige løsning for dig? Så start evt. med at booke en tid til en gratis, uforpligtende 15-minutters snak over telefonen eller kontakt mig gennem nedenstående kontaktformular. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Anne Skjærbæk
Skejbytoften 161A
8200 Aarhus N

kontakt@anneskjaerbaek.dk

Copyright © 2018 Anne Skjærbæk | Skejbytoften 161A | 8200 Aarhus N | kontakt@anneskjaerbaek.dk | Handelsbetingelser