Min tilgang

Er du efterhånden godt træt af slankekure, yoyo-vægt og følelsen af konstant at falde i og ende med at overspise?

Så er du kommet til det helt rigtige sted! Mit navn er Anne Skjærbæk, og jeg er kognitiv terapeut og coach med speciale i forstyrret spisning, selvkritik og lavt selvværd. Jeg hjælper mennesker, der kæmper med yoyo-vægt, overspisning, madstress og kronisk dårlig samvittighed, med at give slip på madens magt én gang for alle, så de i stedet kan få et mere naturligt og afslappet forhold til ikke kun mad men også dem selv og deres krop – og jeg kan også hjælpe dig!

Kognitiv terapi og intuitiv spisning

Min tilgang tager overordnet set udgangspunkt i den vægtneutrale tilgang til sundhed, der bygger på antagelsen om, at det ikke er vægten i sig selv, men derimod måden vi tager vare på os selv og vores krop, der er afgørende for vores sundhed. Hos mig vil du derfor aldrig opleve at blive hverken målt eller vejet. Det der kommer til at være i fokus i et forløb hos mig er nemlig ikke din vægt, men derimod dit forhold til mad, dig selv og din krop.

I et forløb hos mig vil du primært stifte bekendtskab med redskaber fra kognitiv adfærdsterapi og intuitiv spisning, der begge er evidensbaserede tilgange med det formål at hjælpe dig med at få et mere naturligt og afslappet forhold til mad, dig selv og din krop. Redskaberne fra kognitiv adfærdsterapi bruger jeg til at hjælpe dig med at forstå sammenhængen mellem dine tanker, følelser, kropslige reaktioner og handlinger i de situationer, hvor du ofte ender med at spise enten for meget eller noget “forkert” – samt at ændre på de uhensigtsmæssige tanke- og adfærdsmønstre, der lige nu er med til at fastholde dig i et anstrengt eller forstyrret forhold til mad, krop og vægt. Redskaberne fra intuitiv spisning bruger jeg til at hjælpe dig med at blive bedre til at lytte til din krop og dens signaler, så du på sigt kan blive i stand til at spise på baggrund af indre signaler, herunder sult, mæthed og nydelse, i stedet for at lade din spisning være styret af ydre omstændigheder, såsom regler og restriktioner.

Er du i tvivl om, hvorvidt et forløb hos mig er den rigtige løsning for dig, så husk at du altid er velkommen til at kontakte mig for en gratis, uforpligtende snak om dig og din situation. Det gør du ved at sende mig en mail på kontakt@anneskjaerbaek.dk eller udfylde kontaktformularen i bunden af siden.

Kærlig hilsen
Anne Skjærbæk

 

Mit navn er Anne Skjærbæk, og jeg hjælper mennesker, der kæmper med yoyo-vægt, overspisning, madstress og kronisk dårlig samvittighed, med at give slip på madens magt én gang for alle, så de i stedet kan få et mere naturligt og afslappet forhold til ikke kun mad men også dem selv og deres krop – og jeg kan også hjælpe dig!

Uddannelse

Kandidat i psykologi
Aarhus Universitet  (2019-)

2-årig uddannelse i kognitiv adfærdsterapi
Kognitiv Terapi Center Aarhus (2018-2019)

Certified Intuitive Eating Counselor
The Original Intuitive Eating Pros® (2018)

OverspisningsCoach
VaneCoahh IVS (2016)

VaneCoach
VaneCoach IVS (2016)

Professionsbachelor i ernæring og sundhed
VIA University College (2014-2019)

Bachelor i psykologi
Aarhus Universitet (2010-2013)

Erhvervserfaring

Kognitiv terapeut og coach
Anne Skjærbæk (2016-)

Lokalkoordinator for Unge På Vej/mindU
Det Sociale Netværk  (2019-)

Frivillig rådgiver
Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade (2018-2019)

Studenterunderviser i ernæring
Ernæring og sundhed, VIA University College (2018)

Underviser i ernæring og coaching
Personlig træner-uddannelsen, HealthLab (2017-2018)

Underviser i coaching og socialpsykologi
VaneCoach-uddannelsen, VaneCoach IVS (2016-2017)

Psykologilærer
VUC Djursland (2013-2014)

 

Kontakt

NB: Da jeg er på barsel indtil december 2021 svarer jeg ikke på henvendelser. 

Har du nogle spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvorvidt et forløb hos mig er den rigtige løsning for dig? kontakt mig igennem kontaktformularen og få en gratis, uforpligtende snak og dig og din situation!

Anne Skjærbæk
Skejbytoften 161A
8200 Aarhus N

kontakt@anneskjaerbaek.dk

Copyright © 2018 Anne Skjærbæk | Skejbytoften 161A | 8200 Aarhus N | kontakt@anneskjaerbaek.dk | Handelsbetingelser