Persondata- og cookiepolitik

1. Baggrund

Som kognitiv terapeut, coach og mentor er jeg, Anne Skjærbæk, forpligtet til at beskytte mine kunders personlige oplysninger, og jeg tager derfor ansvar for sikkerheden af mine kunders oplysninger meget alvorligt. Nedenfor kan du læse min politik for behandling af de persondata, som du afgiver, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev eller køber et af mine produkter, herunder foredrag, individuelle forløb eller onlineforløb.

Målet med den her politik er at skabe gennemsigtighed i forhold til, hvordan jeg indsamler og behandler oplysninger om dig. Jeg har stor respekt for dit privatliv og tager derfor min rolle som dataansvarlig meget alvorlig. Derfor håndterer jeg al persondata i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder Persondataloven og EU Persondataforordningen (General Data Protection Regulation).

 

2. Persondatadefinition

Persondata er alle former for oplysninger, som – direkte eller indirekte – kan relateres til dig som fysisk person. Det kan f.eks. være navn, fødselsdato, adresse, e-mail, telefonnummer eller IP-adresse.

Hvis data vedrører race, seksualitet, politisk eller religiøs overbevisning, fagforeningsforhold, helbredsforhold eller oplysninger om strafbare forhold, er der tale om følsomme data, der er underlagt særlige regler. Jeg beder dig som udgangspunkt aldrig om at afgive følsomme data. Enhver afgivelse af personfølsomme data, f.eks. som en del af en henvendelse i min kontaktformular, er således frivillig.

 

3. Indsamling og brug af persondata

Jeg indsamler persondata direkte fra dig, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev eller køber et produkt igennem min hjemmeside. De oplysninger der typisk indhentes er følgende:

  • Dit navn
  • Din e-mail
  • Din adresse
  • Dit telefonnummer

Hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev bliver du bedt om at afgive din e-mailadresse og dit navn. Disse oplysninger er nødvendige for at jeg kan oprette dig som abonnent i min nyhedsbrevstjeneste, der administreres af Mailchimp. Dine oplysninger bruges i så fald til at sende dig nyhedsbreve og gode tilbud, herunder gratis produkter, rabatkoder osv.

I forbindelse med opstart af et forløb (enten et individuelt forløb eller et onlineforløb) indsamler jeg dine almindelige persondataoplysninger (navn, e-mail og adresse), så jeg har mulighed for at oprette dig i Dinero og sende dig fakturaer. Oplysningerne bruges desuden også til at kommunikere med dig undervejs i forløbet.

 

4. Opbevaring og sletning af persondata

Jeg opbevarer som udgangspunkt kun dine persondata, når det er nødvendigt. Hvis du kontakter mig igennem kontaktformularen på min hjemmeside, vil dine persondata kun blive gemt, såfremt du efterfølgende vælger at tilmelde dig mit nyhedsbrev og/eller køber et produkt.

De persondata jeg modtager i forbindelse med tilmelding til mit nyhedsbrev opbevarer jeg, indtil du giver udtryk for, at du ikke længere ønsker det (f.eks. ved at afmelde dig mit nyhedsbrev på linket i bunden af nyhedsbrevet eller ved at kontakte mig direkte og bede om at blive fjernet fra listen).

De persondata jeg modtager i forbindelse med køb af et produkt (herunder individuelt forløb, onlineforløb eller foredrag) forbeholder mig retten til at beholde i op til 5 år, idet jeg har pligt til at opbevare betalingsoplysninger i henhold til Bogføringsloven. Følsomme data afgivet i forbindelse med individuelle sessioner (herunder f.eks. helbredstilstand) vil kun blive opbevaret så længe det er relevant for forløbet. Alle sessionsnoter slettes som udgangspunkt et år efter, at forløbet er afsluttet. Ønsker du at få tilsendt og/eller slettet disse sessionsnoter inden denne tidsfrist, kan du gøre det ved at rette henvendelse til mig på kontakt@anneskjaerbaek.dk. 

 

5. Oplysninger til videregivelse

Jeg videregiver som udgangspunkt ikke dine personlige oplysninger til tredjepart – med mindre du specifikt beder mig om det, eller jeg har er forpligtelse til at gøre det ifølge lovgivningen.

 

6. Cookies

Min hjemmeside anvender “cookies”, som er små tekstfiler, der lægges på din computer, mobil el. tilsvarende for at hjælpe med at give dig en bedre oplevelse, når du besøger siden.

Generelt bruges cookies til at genkende dig, når du besøger siden igen, huske indstillinger, udføre statistik og evt. målrette annoncer (særligt via Facebook retargeting).

Såfremt du ikke ønsker at modtage cookies kan du slå dem fra. Den mest effektive måde at gøre dette, er at slå cookies fra i din browser. Du kan læse mere om den danske lovgivning om cookies hos erhvervsstyrelsen.

 

7. Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske ved personlig henvendelse på kontakt@anneskjaerbaek.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

8. Ændringer

Min persondata- og cookiepolitik kan ændres fra tid til anden. Eventuelle ændringer af denne persondata- og cookiepolitik angives på hjemmesiden, og hvis der sker væsentlige ændringer, vil jeg gøre opmærksom på dem på en mere iøjnefaldende måde (f.eks. via e-mail).

 

9. Kontaktoplysninger og dataansvarlig

Den dataansvarlige person i virksomheden Anne Skjærbæk er undertegnede, Anne Christine Skjærbæk Christensen. Mine kontaktoplysninger er som følgende:

Anne Skjærbæk
v/Anne Christine Skjærbæk Christensen
Skejbytoften 161A
8200 Aarhus N

CVR-nr: 37983101
Email: kontakt@anneskjaerbaek.dk
Tlf: 42 70 98 23

Kontakt

Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke en tid til en gratis, uforpligtende snak om dig og din situation, så kan jeg kontaktes på nedenstående formular. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Anne Skjærbæk
Skejbytoften 161A
8200 Aarhus N

kontakt@anneskjaerbaek.dk

Copyright © 2018 Anne Skjærbæk | Skejbytoften 161A | 8200 Aarhus N | kontakt@anneskjaerbaek.dk | Telefon: 42 70 98 23